Kan bağışına türkülü destek

İnönü Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri, okullarında Kızılay'a kan bağışında bulunan öğrencilere türkü ziyafeti çekti.

İnönü Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri, okullarında Kızılay’a kan bağışında bulunan öğrencilere türkü ziyafeti çekti.

Bahar döneminde birçok konser için hazırlık çalışmaları yapan İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri fakültede düzenlenen Kızılay’ın kan bağışı etkinliğine türküleri ile destek verdi. Etkinliğe moral ve motivasyon katmak amacıyla Dr. Öğretim üyesi Mehmet Zeki Giray koordinatörlüğünde mini bir konser verildi. Devlet Konservatuvarı Öğrencilerinden Abdurrahim Öz solist olarak, Serhat Tekin Kanun sazında, Muhammed Muhlis Sülü bağlamada, Anılcan Al kavalda, Roni Göksu gitarda ve Abdulsamed Yıldız da ritim sazda birbirinden güzel türkülere kan bağışında bulunan öğrencilere müzik ziyafeti sundu.

İnönü Üniversitesi’nin kuruluşunun 50. yılı olması nedeniyle de birçok konser etkinlikleri düzenleyeceklerini ifade eden Mehmet Zeki Giray, bu etkinliklere üniversite personeli ve özellikle tüm Malatyalıların katılımlarını beklediklerini söyledi.

Bakmadan Geçme