2. Osb'de Yağmur Suyu İçin Tüneller Açıldı

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yağmur drenaj kanalları için normal zeminin 7 metre altında 6 ayrı noktada tünellerin açıldığı belirtildi.

AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı'nın 2. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki incelemeleri sırasında TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Vahap Erdem, yağmur drenaj kanalları ile ilgili yapılan çalışmaları da anlattılar.
2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Vahap Erdem, "Yağmur suyu drenaj kanallı normal seviyenin 7 metre altında bulunuyor. Saatte sadece 15 santimetre ilerleyerek açtık. Bölgede 6 tane tünel sistemiyle yapılmış olan yağmur suyu drenaj kanalımız var. Bölgede alt yapı çalışmalarında en çok sıkıntı yaşadığımız konu buydu. Çok sert bir zemin var" dedi.

Bakmadan Geçme

Malatya Gündem - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
0533 929 28 58
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!