AK Parti'den MÜSİAD'a Referandum Ziyareti

AK Parti Malatya teşkilatı referandum ve Başbakan'ın Malatya'ya gelişiyle ilgili ziyaretlerini sürdürüyor.


AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, İl Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam, il yönetim kurulu üyesi İdris Boztaş ve İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Ali Doğan, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Baran ile birlikte MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin'i makamında ziyaret ettiler.
Ziyaret sırasında konuşan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, "Referandum, iş adamları ve bizim için milat olacağı kanaatindeyiz. Yeni bir dönemin başlangıcı olma durumu var. Referandumda evet oyu vereceğiz. Bundan dolayı referandum konusunda bizler Türkiye genelinde yaklaşık 5 bin 200 üyemiz 1 milyon 200 bin çalışanımızla ve 15 bin şirketimizle bu konuda bütün gücümüzle referandumda evet çıkması için gayret edeceğiz" diye konuştu.
AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin ise, "Şimdiye kadar olduğu gibi darbecilerin dersini verecek olan yine halkımızdır. Onlara hesap soracak olan yine halkımızdır. İnşallah şuana kadar olduğu gibi 8 yıldan bu yana artık işkencelerden faili meçhullerden insan haklarının katledilmesinden gasp edilmesinden birçok şeye kadar olan olumsuzlukların ortadan kalkması için 12 Eylül 1980 de yapılan darbenin halkımız tarafından sorulması için yine çok anlamlı bir günde ilahi adalet tecelli ediyor. 12 Eylül
2010 tarihinde tam 30 yıl geçtikten sonra inşallah halkımız bunun hesabını mutlaka sandıkta soracak. Akabinde de acı içerisinde işkencelerden geçen evlatlarımızın dar ağacından sallanmasını gören insanımızın şu anda vereceği oyun rengini herkes çok iyi takdir etmekte. Şimdiye kadar onurlu bir duruş sergileyen insanımız bu konuda da gereğini yapacağına kuşkumuzdur" ifadelerini kullandı.
Mustafa Şahin, "25 Temmuz Pazar günü saat 17:00 de Hükümet Meydanında inşallah hem arkadaşlarımızla istişare etmek hem de Başbakanımızın gelişini davet etmek için buradayız. Sayın başbakanımızın referandum nedeniyle Pazar günü ilimizde düzenleyeceği mitinge herkesi bekliyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme

Malatya Gündem - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
0533 929 28 58
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!