AK Parti ve MHP omuz omuza Cumhurbaşkanlığında rekor bekleniyor

AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve İhsan Koca ile MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Cumhur İttifakı partileri olarak aynı anda birlikte Arguvan ve Arapgir ilçelerinde parti toplantıları ve esnaf ziyaretlerinde bulundular.

Arguvan ilçesinde esnaf ziyareti ve parti toplantısında konuşan MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “Cumhur ittifakı olarak Malatya genelinde istediğimiz sonuçlara ulaştık. Ama bu yetmez. Türkiye genelindeki yüzde 49.5 olan oy oranını yüzde 55 ile yüzde 60’a çıkarmaktır. Bunda da vatandaşlarımızın, Kuva-i Milliye ruhu ile hareket edenlerin, devletine, milletine sahip çıkan vatandaşlarımızın katkısı ile olacak.  Bundan da hiçbir şüphem yoktur” dedi.

Seçim günü herkesi sandık başına gitmeye davet eden AK Parti Malatya Milletvekili İhsan Koca ise şunları söyledi, “İhtiyaçların ve eksikliklerin giderilmesi noktasında üzerimize düşeni yapacağız. Bunun içinde güçlü bir şekilde seçilecek olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yürütmenin başında olması lazım. Bunun içinde halkımızın destek ve seçim günü göstereceği çabaya ihtiyacımız var.”

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Seçim sürecinde 28 Mayıs günü bir işimiz kaldı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı da güçlü bir şekilde seçtiğimizde hem istikrarı yakalamış olacağız hem Meclis’te yürütmenin uyumunu yakalamış olacağız. İstikrar devam ettiği sürece Türkiye’nin büyümesine katkı sağlamış olacağız” dedi.

-Arapgir ilçesi…

 

Arapgir İlçesine düzenlenen toplantıda konuşan MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “Cumhur İttifakı Türk milletinin ruh kökünden doğmuştur. Cumhur ittifakı olarak mutlaka başarılı olmak mecburiyetindeyiz.  Belki yüzyıllarca yaşamadığımız büyük afetleri bu son 5 yıl içinde yaşadık. Bundan sonraki süreçte milletimizin daha rahat ve huzurlu olması için, tam bağımsız bir Türkiye’de yaşaması için Cumhur İttifakı sürecinin mutlaka devam etmesi lazım. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kahir ekseriyetle seçilmesi lazım. Sandıklara mutlaka sahip çıkmamız  ve sandık başkan ıslak imzayı atmadan kimse sandıkları terk etmesin” dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili İhsan Koca, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacağız. Böylece ülkemize , devletimize ve milletimize sahip çıktığımızı bir kez daha göstermiş olacağız. 28 Mayıs’tan sonra el birliği ile Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Cumhur İttifak olarak, milletvekilleri olarak, teşkilatlarımızla halkımızın emrinde ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Vatandaşların mutlaka sandığa giderek oyunu kullanmaya davet eden AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci şu şekilde konuştu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı da güçlü bir şekilde seçerek, yürütme ile Meclis’i birbiri ile uyumlu hale getireceğiz. Seçimden sonra en önemli iki işimiz var, birisi deprem. Depremde yıkılan konut, işyerlerimizi, çarşılarımızı ve pazarlarımızı yeniden ihya etmek. İkincisi ise ekonomi, yani geçim. Bu noktada Malatya’mız depremde en ağır hasar alan illerin başında geliyor. Öncelikli olarak bu şehrimizi uyum içinde hep birlikte ayağa kaldıracağız.”

Tüfenkci, Koca ve Fendoğlu, daha sonra ilçe merkezindeki esnafları tek tek işyerlerinde ziyaret ederek, destek ve oy istediler. 

Bakmadan Geçme