BBP, Pakistan'da Muhsin Yazıcıoğlu Köyünü Kuracak

Büyük Pirlik partisi (BBP) Malatya İl Başkanı Ramazan Keltaş, partisinin Pakistan'a bir yardım kampanyası başlattığını belirterek, 'Pakistan'da selden zarar görenler için Muhsin Yazıcıoğlu Köyü'nü oluşturarak konut yapacağız' dedi.


Parti il binasında basın toplantısı düzenleyen Keltaş, selden zarar gören Pakistan için merhum liderleri Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu'nun öncülüğünde yardım kampanyası düzenlediklerini belirterek, 'Kampanya kapsamında toplanacak olan yardım ile Pakistan'da Muhsin Yazıcıoğlu köyü kurulacak ve buraya 55 metrekare büyüklüğünde evler yapılacak' dedi.
Kurtuluş Savaşı sırasında Pakistanlıların büyük yardımlarda bulunduğunu hatırlatan Keltaş, her bir konutun maliyetinin 5 bin 500 dolar olduğunu ve vatandaşların Vakıfbank'ın '00158007297616830' numaralı Türk lirası, '0015804801260683' numaralı euro hesaplarına para yatırabileceğini kaydetti.

Bakmadan Geçme