Kent Konseyi Uçurtma Şenliği Düzenledi

Malatya Kent Konseyi Çocuk Çalışma Grubu tarafından çocuklara yönelik bir uçurtma şenliği düzenlendi.


23 Nisan Çocuk Bayramı münasebetiyle, Beydağı Belediyesi alnında düzenlenen programa, Kent Konseyi Genel Sekreteri Avukat Ali Yıldırım, Beydağı Belediye Başkan Vekili Aziz Onay, Kent Konseyi Çocuk Grubu Temsilcisi Rahime Akar, Çocuk Çalışma Grubu üyeleri ve çok sayıda veli katıldı.
Abdulkadir Eriş İlköğretim Okulu Folklor Ekibi tarafından oynanan halk oyunları gösterisinin ardından bir konuşma yapan, Çocuk Grubu Temsilcisi Rahime Akar bu programla, 23 Nisan Çocuk Bayramı münasebetiyle çocuklara güzel bir gün geçirmeyi amaçladıklarını söyledi.
Kent konseyi Genel Sekreteri Avukat Ali Yıldırım da yaptığı konuşmasında 23 Nisan Çocuk Bayramı münasebetiyle çocukların bir arada farklı bir mutluluk yaşasın, özgürce rahatça uçurtmalarını uçursunlar, gönlünce güzel bir gün geçirsinler diye bu organizasyonu düzenlediklerini ifade etti.
Halk oyunları gösterileriyle başlayan program çocukların ve velilerin halka kurarak oyuna katılımıyla daha da renklendi. Halay çekip oynayan çocuklar ve veliler daha sonra yemeklerini yediler. Uçurtmalarını uçurtarak stres atıp gönüllerince eğlenip, güzel bir gün geçirdiler.

Bakmadan Geçme