Koşar Ailesinin En Mutlu Günü
Koşar ailesi en güzel günlerinden birini yaşadı. Nissan yiğitvar otomotivin satış müdürü Burak ve Elif Okşar çifitinin dünya tatlısı çocuğu Tuğra adeta dillere destan bir sünnet töreniyle erkekliğe ilk adımını attı.
Rose Garden Düğün salonunda yapılan sünnet töreninde konuklara yemek, meyve, çerez ve meşrubat ikramları yapıldı. 6 yaşındaki Tuğra'nın muhteşem sünnet törenine oldukça kalabalık bir davetli kitlesi de tanıklık etti.
Çelenklerin yoğunluğu, adeta ortamı çiçek bahçesine çevirirken, Koşar ailesinin sahnede oynama anları ise görülmeye değerdi yunları büyük beğeni toplarken davetliler de bu mutlu ana eşlik ettiler.
Cem Ergün; Harika Bir Duygu
Tuğra'nın kivreliğini yapan Ebru ve Cem Ergün çifti ise böylesi bir gecede çok sevdiği Koşar ailesi ile kivre olmaktan dolayı mutluluk yaşadığını belirtti.
Ergün yaptığı konuşmada, Tuğra yeğenime ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyorum. Bugün burada Yüce dinimizin bir vecibesini gerçekleştirmek amacıyla toplanmış olmak beni ve bütün konuklarımızı ayrıca mutlu etti. Allah'ın izniyle , bu evladımızın mürüvetinide yine hep birlikte tanık oluruz inşallah. Cenab-ı Allahtan evladımıza ve bütün çocuklarımıza bir ömür boyu can sağlığı ve mutluluklar diliyorum dedi.
Sünnet çocuğu Tuğranın, babası Burak Koşar ve annesi Elif Koşar, tam bir örnek ev sahipliği sergiledikleri sünnet düğününde, bütün konukları kapıda karşılayarak masalarına kadar eşlik ettiler. Gece boyunca bütün masaları gezip, herkesle ilgilenen Burak ve Elif Koşar çifti program sonrası, yine bütün konuklarını kapıya kadar uğurladılar.
Bizlerde Malatya Gündem ailesi olarak sünnet olan kardeşimize bir ömür boyu sağlık ve mutlukluk diliyor... Koşar ailesini tebrik ediyoruz.