Malatya Belediyesi'nden Vatandaşlara Sabır Teşekkürü

Malatya'nın daha modern ve sorunsuz bir kent haline getirilebilmesi amacıyla Malatya Belediyesi'nin yaptığı çalışmalarda vatandaşalara rahatsızlık verildiği bildirilip, bundan dolayı özür dilendi.

Malatya Belediyesi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, altyapı çalışmalarının yanısıra yol, asfalt ve kaldırım düzenleme çalışmalarından dolayı Malatya'nın son 5-6 aydan beri adeta şantiyeye döndüğü belirtilerek, vatandaşların anlayışı için teşekkür edildi.
Çevreyolu üzerine yapılan altgeçit inşaatları nedeniyle özel otoların yoğun bir şekilde İstasyon caddesini kullandıkları belirtilen açıklamada, 'İstasyon caddesi üzerindeki bu yoğunluk, toplu taşıma yapan otobüslerin merkeze ulaşmasını zorlaştırmaktadır. Bunun sonucunda otobüsler merkez duraklara zamanında ulaşamamakta, dolayısıyla da vatandaşlarımızın normalden biraz daha fazla beklemesine sebebiyet vermektedir' denildi.
Normalde otobüs filosunun şu anda mevcut yolcu kapasitesini karşılayacak seviyede olduğu ancak okulların açılmasıyla birlikte trafik yoğunluğunun iyice arttığı mevcut çalışmalardan dolayı yaşanan sıkıntıların en aza indirilmesi için çalışmaların yapıldığı bildirildi.
Trafik yoğunluğu ve çalışmalardan dolayı otobüs seferlerinde meydana gelen gecikmelere karşı vatandaşların göstermiş oldukları anlayışa teşekkür edilirken çalışmaların bitmesiyle birlikte seferlerin normale döneceği belirtildi.

Bakmadan Geçme