Malatya Belediyespor Kampa Çekildi
TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu takımlarından Malatya Belediyespor, Diyarbakır Kayapınar Belediyespor maçının hazırlığını tamamlayıp kampa çekildi.
6 Mart cumartesi günü kendi sahasında konuk edeceği Diyarbakır Kayapınar Belediyespor maçının son hazırlığını Yeşiltepe tesislerinde yapan turuncu yeşilli takımda, sakatlıkları bulunan Gökhan Erdöl ve Volkan Aydın takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bu futbolcuların durumlarının mkaç saatinde belli olacağı ifade edildi.
Diğer yandan, Malatya Belediyespor teknik direktörü Nihat Balan, Diyarbakır Kayapınar Belediyespor maçının gerek puan ve gerekse moral açısından önemli olduğuna dikkat çekerek, 'Rakibimiz Diyarbakır Kayapınar Belediyespor, en az bir puan için gelecek. Biz ise saha ve seyirci avantajını kullanıp, zirveden inmemek için ya yeneceğiz, ya da yeneceğiz' ifadelerini kullandı.
Geçen hafta deplasmanda Batman Petrolspor maçının beklenmedik bir mağlubiyet olduğunu hatırlatan Nihat Balan, 'Geçen maçları unuttuk. Önümüzdeki maçlarla bakıyoruz. Önümüzde de, Diyarbakır Kayapınar Belediyespor maçı var. Bu maça kilitlendik. 3 puan alıp, moral ve puansal manada rahatlamak istiyoruz' şeklinde konuştu.