Malatya Feshane'ye Taşındı
Malatya, İstanbul Feshane'ye taşındı. 28 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında Eyüp'teki Feshane binasında düzenlenecek Malatya Günleri ile ilgili hazırlıklar tamamlandı.

Malatya'nın sahip olduğu doğal, tarihi ve kültürel turizm potansiyelini ulusal alanda tanıtmak; zengin ve sağlıklı mutfak kültürü ve damak tadını ülke genelinde duyurmak; yöresel değerleri ve ürünlerini sergilemek; Malatyalı iş adamlarının sahip olduğu önemli marka ve ticari ürünleri ülke genelinde tanıtmak ve Malatya'yı il sınırları dışına taşırarak anlatmak ve aktarmak için düzenlenen Malatya Günleri, İstanbul Feshane'de 6 gün süreyle 10.00-21.00 saatleri arasında 'ücretsiz' olarak gezilebilecek.
28 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında Eyüp'te Feshane binası 2. Mahmut Salonu'nda 5 bin metrekarelik kapalı alanda düzenlenecek olan etkinlikte; çeşitli sektörlerden katılacak olan Malatyalı

Malatya Günleri'nin 28 Ağustos Salı günü saat 11.00'de gerçekleştirilecek açılış törenine Malatya Valisi Doç. Dr. Ulvi Saran, Düzce Valisi Vasip Şahin, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, vali yardımcıları, Malatya'nın ilçe kaymakamlarının yanı sıra pek çok kurum ve kuruluşun temsilcileri de katılacaklar.