MÜSİAD Heyetinden Ziyaretler

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) bölgesel istişare toplantılarına katılmak üzere Malatya'ya gelen MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, Vali Vekili Bilal Bozdemir ile Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu'yu ziyaret etti.


Gerçekleşen ziyaretlere MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Nail Opak, MÜSİAD ABD Sorumlusu Prof. Dr. İhsan Işık ve MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin ile MÜSİAD üyeleri katıldı. Belediyeyi ziyarette konuşan Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu, MÜSİAD'ın 21 yıldır Türkiye'nin sanayisine ve ekonomisine ciddi katkılar sağladığını belirterek, MÜSİAD'ın bir iş adamları derneği gibi gözükmesinin yanında, Türkiye başta olmak üzere bölgelerin sosyo ekonomik, kültürel vizyonuna da katkılar sağladığını söyledi.
Ertan Mumcu, 'MÜSİAD oluşturduğu vizyonla hizmeti amaçlayan bir iş adamları platformumuz. MÜSİAD'ı, 21 yıldır bir ekol olarak kabul ettik. Ülkemize iş adamlarımıza, kendi üyelerine, iş, ticaret, hukuk disiplinleri adına, aydınlatıcı bir rol üstlenmiştir. Toplumsal değerlerimize yaptığı katkı da aşikardır. Ülkemizin önünün aydınlanması adına göstermiş olduğu çabaları da hep takdir ettik. MÜSİAD'ın amaç ve gayesine uygun olarak ülkemize daha çok şey katacağına inancım sonsuzdur. MÜSİAD Malatya Şubemiz de Şube
Başkanımız Namık Şahin'in sosyal hassasiyetleri bizi memnun etmekte, düzenlenen dost meclislerinde ilimizin sorunları tartışılmaktadır' dedi.
MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan ziyarette, Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu'ya, MÜSİAD'ın ekonomik raporlarından oluşan kitap seti ve dergiler hediye ederken, Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu ise MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, Genel Başkan Yardımcısı Nail Opak ve MÜSİAD ABD Sorumlusu Prof. Dr. İhsan Işık'a kayısı ve kayısı kristali hediye etti.

Bakmadan Geçme