Uygulamalı Eğitim
Geçtiğimiz ay içerisinde otobüs filosuna 15 adet yeni otobüs katarak filosunu yüzde 49 yenileyen Malatya Belediyesi MOTAŞ tarafından, yeni nesil araçların yakından tanınmasıyla ilgili çalışanlarına uygulamalı eğitim verildi.

İş kalitesinin arttırılmasına yönelik en önemli adımlardan biri olan hizmet içi eğitimleri her ay düzenli olarak gerçekleştirdiklerini, amaçlarının Malatya'daki ulaşım hizmetinin çağdaş bir yapıya kavuşmasını sağlamak olduğunu belirten MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı, 'Eğitimlerimizin konusu insan ilişkileri, davranış biçimleri ve empatik iletişim ile sınırlı kalmayıp teknik eğitimler de veriyoruz' dedi.
Genel Müdür Alıcı, 'Çalışanlarımızın yeni alınan, motor özellikleri farklı ve elektronik kontrol sistemine sahip yeni nesil araçları yakından tanımaları, teknik özelliklerini tamamen öğrenmeleri, sürüş güvenliği ve kalitesi bakımından oldukça önemlidir. Bu nedenle şoförlerimize teknik eğitimler vererek mesleki bilgi ve becerilerinin artırılmasını sağlıyoruz' dedi.