Yalçın Ağır Ceza Mahkemesinde Yargılanacak

''Kızılay Malatya Şube Başkanı ve Malatya Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doktor Ali Yalçın ve 5 hastane personeline ''rüşvet almak ve vermek, ihaleye fesat karıştırmak'' suçlarından dava açıldı.

MALATYA SAĞLIK MÜDÜRÜ HACI BAYRAM ZENGİN: ''KIZILAY MALATYA ŞUBE BAŞKANI VE MALATYA DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİM YARDIMCISI DOKTOR ALİ YALÇIN VE 5 HASTANE PERSONELİ HAKKINDA DAVA AÇILDIĞI DOĞRU, BİZ DE İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATTIK''
MALATYA - Malatya Sağlık Müdürü Hacı Bayram Zengin, ''Kızılay Malatya Şube Başkanı ve Malatya Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doktor Ali Yalçın ve 5 hastane personeli hakkında dava açıldığı doğru, biz de idari soruşturma başlattık'' dedi.
Zengin, yaptığı açıklamada, Kızılay Malatya Şube Başkanı ve Malatya Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doktor Ali Yalçın ve 5 hastane personeli hakkında ''rüşvet almak ve vermek, ihaleye fesat karıştırmak'' suçlamasıyla Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesine dava açıldığını, Sağlık İl Müdürlüğünün de konuya ilişkin idari soruşturma açtığını söyledi.
Savcılıktaki iddianamenin de alınarak buradaki iddiaların idari soruşturmaya ekleneceğini anlatan Zengin, ''Fesat karıştırılacağı söylenen bir ihale yok. Ama tabii soruşturmanın sonucuna bakacağız. Şimdilik belirtilenler iddialardan ibaret'' dedi.

changeTarget(document.getElementById('news_content'))

Bakmadan Geçme