Yeni Malatyaspor'a Ziyaret
Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Yeni Malatyaspor' un antrenmanını Malatya Valisi Ulvi Saran ile Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ziyaret etti.

Ziyarette Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu'da hazır bulunurken, Vali Ulvi Saran, Kulübün daha yeni kurulan bir takım olmasına rağmen ilk yıllarından itibaren parmak ısırtan bir başarı gösterdiğini belirterek, 'Geçen sene ilk maçta şansızlık eseri Play-off'a veda etti. Bu sene ise hak ettiği yeri en kısa zamanda bulacaktır. Şuan bazı mağlubiyetler olsa da ümit kırıcı olmamalıdır. Bunlar takımı daha iyi motive etmelidir. Yapısı ve fonksiyonu olarak bakıldığında oturmuş bir kulüp gözüküyor. Ufak tefek
eksikler varsa da bunlar en kısa zamanda giderilecektir' diye konuştu.

Başkan Ahmet Çakır, Diyarbakırspor maçıyla ilgili sorulan bir soruya da ise, 'Futbolda iddialı konuşmak futbolu daha heyecanlı bir duruma getiriyor, bir başka güzel yapıyor. Ama biz büyük konuşmuyoruz. İnşallah Diyarbakırspor'u 2 farkı yeneriz benim gönlümden geçen bu' diye cevap verdi.

Ziyarette daha sonra Ulvi Saran ve Ahmet Çakır, takımın 3. kalecisi İbrahim' in koruduğu kaleye penaltı attı. Saran ve Çakır kullandıkları ilk penaltıyı gole çevirmeyi başarırken, özellikle Vali Saran'ın topu yerden sektirerek havaya kaldırma denemesinde başarılı olması futbolcular ve teknik heyet tarafından ilgiyle izlendi.