Başkan Gök'ten Fırsatçılara Tepki: Yaptıklarınız Yarına Kalır Lakin Yanınıza Kalmaz

MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve Malatya'nın da aralarında olduğu birçok illerde can kaybına, yaralanmalara ve büyük yıkımlara sebebiyet veren deprem felaketinin ardından fırsatçılık yapanlara sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve Malatya’nın da aralarında olduğu birçok illerde can kaybına, yaralanmalara ve büyük yıkımlara sebebiyet veren deprem felaketinin ardından fırsatçılık yapanlara sosyal medya hesabından tepki gösterdi. 

Bilindiği üzere, “Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen ve Kahramanmaraş merkez olmak üzere; 10 ilde büyük tahribatlara sebep olan depremin ardından başta tüm Türkiye olmak üzere, uluslararası camia depremzede vatandaşlarımız için tek yürek olmuş, depremin oluşturduğu yaraları sarabilmek ve enkaz altında kalan vatandaşlarımızı kurtarabilmek için cansiparane bir mücadele verilmişti. Ulusal ve uluslararası alanda tüm insanlar din, dil, ırk ayrımı olmadan insanlık namına deprem bölgelerine koşarken, bu felaketi kendileri için fırsata çevirmek isteyen insanlıktan nasibini almamış fırsatçılar da başta gıda ürünleri olmak üzere, insanların barınacağı sağlam konutları ya depremzedelere kiralamak istememiş ya da fahiş fiyatlar istemişlerdi. 

Bu konuyla alakalı olarak sosyal medya hesaplarından sitemini dile getiren MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök de şu ifadeleri kullandı;
“Milletimizin dar gününü fırsata çevirmek isteyen; hemşehrilerimizin acıları, enkaz altında kalan umutları, çocuklarının rızıkları üzerinden nemalanmak isteyen, depremzede hemşehrilerimize ev kiralamayan veya fahiş fiyatlarla fırsatçılık yapan şerefsizlere diyorum ki, bu millet yaptığınız bu namussuzlukları unutmayacaktır.
Yaptıklarınız yarına kalır lakin yanınıza kalmaz!”

Başkan Gök’ün sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşıma vatandaşlar da büyük destek verirken, aynı zamanda fırsatçılara da tepkilerini dile getirdiler. Türkiye sathında yaşayan milletimizin her bir ferdi tek yürek olurken, elinde ve avucunda ne varsa deprem bölgelerine yollayarak depremzede hemşehrilerimizin acılarını hafifletmeye çalışırken, fırsatçıların depremzedelerimizin acıları üzerinden maddi çıkarlar elde etmeye çalışması ise yürekleri yaralayan bir durum oldu.

Bakmadan Geçme