Battalgazi İlçemiz İçin Daha Çok İşimiz Var

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezini Ziyaret Etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezini Ziyaret Etti.
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezini ziyaret ederek basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan; “10 Ocak Çalışan gazeteciler günü dolayısıyla Battalgazi belediye başkanımız AK Parti Battalgazi ilçe başkanı Basri Kahveci Belediye başkan yardımcısı Zafer Kırçuval BİMYAD’A ziyaret gerçekleştirdiler. Battalgazi belediye başkanımız Göreve geldiği günden bugüne kadar Battalgazi İlçesine birçok proje kazandırdı. Osman Başkanım Eski Malatya meydan düzenlemesi gibi Kırkköz mevkiinde sahil yolu projesi gibi en son olarak da Yıldız Tepe gibi birçok çalışması var. Bu nedenle Battalgazi ilçesine yaptığı projeler ve hizmetlerden dolayı Sayın Başkanıma ve ekibine bu güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi. 
OSMAN GÜDER, BASIN BİZİM GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder; “10 Ocak çalışan gazetecilerimizin günü kutlayarak Yağmur Kar demeden sürekli olayları gözleyerek, tespit ederek halkımıza duyuruyorlar. Bizde bu günlerini tebrik etmek amacıyla ziyaret gerçekleştirdik.
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder; Eski Malatya içerisinde yapımı devam eden meydan projesi Şuan çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah 3-5 ay içerisinde orası da tamamlanmış olacak.
Yıldız Tepe projemizi Sayın Cumhurbaşkanı Malatya’ya gelişlerinde kendilerine sunduk. Bakanlarımıza Projenin yapılması konusunda talimat verdi. Biz şuan orada 400 dönümlük bir alanda çalışma yapıp sadece 160 bin metre karesini gezinti alanı olarak şuan hazırlıyoruz. Vericilerin tek çatı altında toplanması, orada seyir teraslarının olması, Çamlıca benzeri bir caminin olması, gezinti, yürüyüş alanlarının, adrenalin parklarının, bisiklet yollarının olması gibi güzel projemizi Malatya’ya Battalgazi’ye kazandıracağız inşallah İfadelerinde bulundu.
 

Bakmadan Geçme