Bir Güzellik Yap Kendine

Malatya Life dergimizin bu sayısında Berber çırağı olarak başladığı meslekte kuaförlüğün zirvesine doğru emin adımlarla tırmanan başarı dolu bir hayat hikâyesini malatya gündem haber sitemizin okuyucuylarıylada paylaşmak istedik.

 1986 yılında çırak olarak kuaförlük mesleğine adım atan Şener EROĞLU 30 yılı aşkın iş tecrübesi ve yenilikçi vizyonu ile günümüzde kuaförlük sektöründe mesleğe çığır açan isim haline geldi. 1999 yılında Kral bay ve çocuk kuaförü olarak kendi iş yerini kuran Şener EROĞLU şimdi ise kendi ismiyle sektörde yeni bir sayfa açıyor.

Kendini ve ekibini her geçen gün daha da geliştirerek bu sektöre yenilikçi bir vizyon katmaya çalışan Şener EROĞLU ile Malatya Life dergisi olarak siz değerli okuyucularımız için küçük bir söyleşi yaptık.

Geçmişten gelen bir başarı…

Mesleğe olan hayranlığı başarıya ulaşmasında büyük bir etken olduğunu dile getiren Şener EROĞLU, katıldığı yarışmalarda 1.lik getirmesi bu meslekte ki başarısını ta o yıllarda ortaya koymuştu. 2001 yılında Trabzon’da düzenlenen bir yarışmada Sanatsal Şov,Saça Şekil Verme Tarzında Türkiye birinciliğini 2002 yılında ise Malatya’da düzenlenen yarışmada yine birincilikle ödüllendiriliyor.

Çocuk Kuaförlüğü Fikri…

Çocuk kuaförlüğü fikrini Malatya’da ilk olarak düşünerek hayata geçirdiğinin altını çizen Şener EROĞLU, “Çocuklara özel saç kesimini biz eğlenceye dönüştürdük. Bu başarımız günden güne katlayarak büyüdü. 1.5 yıldır Ordu evi Bay Bayan ve Çocuk kuaförünü işletmekteyim. Çocuklara özel bir konsept yaptım” diyor.

“Bir Güzellik Yap Kendine” sloganıyla iş yerinde kaliteli, güvenilir ve samimi bir yaklaşım sergilemeyi amaçlayan Şener EROĞLU kendi ismiyle markalaşma yolunda çok önemli bir adım atmaya başladı.

Kuaförlük serüvenine Kral ismiyle başlayan Şener EROĞLU, bundan sonraki imajını Şener EROĞLU ismiyle sürdürmeyi hedefliyor. Yeni imajı,Nezih ve şık bir ortamı ve Güler yüzlü ekibi ile ilk olarak Malatya Park AVM de hizmet vermeye başlayan Şener EROĞLU Nikah sarayı şubesiyle de hizmet ağını genişletiyor. Hizmette kaliteden ödün vermeden müşteri memnuniyetini benimseyen bir yaklaşım ile Nikah Sarayında Malatyalıların hizmetinde olduğunu vurgulayan Şener EROĞLU, “ Başarımızın ardında gelişime açık ve yenilikçi bir hizmet anlayışı bulunmaktadır. Şener EROĞLU olarak Malatya’ya kuaförlük ve kişisel bakım alanında çok şey katacağımıza inanıyorum. Salonumuzda kullanılan malzemelerin tamamı sağlık ve hijyen standartlarına uygun şekilde kişiye özgü hazırlanarak kullanılmaktadır. Alanında uzman estetisyen kontrolünde profesyonel Lazer epilasyon sistemi ile hızlı ve kalıcı çözümler sunmaktayız” dedi. 

Bakmadan Geçme