Biz birlikte güçlüyüz! Teşekkürler Akçadağ

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak seçim çalışmalarına devam ediyor. Ölmeztoprak, Akçadağ'da Muhtarlar, Kanaat Önderleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi.

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak seçim çalışmalarına devam ediyor. Ölmeztoprak, Akçadağ’da Muhtarlar, Kanaat Önderleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen toplantıda konuşan Ölmeztoprak; “Bizim siyaset anlayışımız; şehrimize ve ülkemize ihlasla hizmet edip Yüce Allah'ın (cc) rızasını ve aziz milletimizin duasını kazanmaktır” dedi. 

Ölmeztoprak; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, AK Partimizin, güçlü, deneyimli ve dinamik kadrolarıyla birlikte samimiyet ve gayretle çıktığımız bu yolda Yüce Allah'ın yardımı, sizlerin dua ve desteklerinize talibiz. Bu yolda bugün vermiş olduğunuz destek, yolumuza daha güçlü daha kararlı devam etmemize vesile olmuştur. Bizim en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimizdir. Biz birlikte güçlüyüz! Teşekkürler Akçadağ!” dedi.    

   

“ÜSTLENDİĞİMİZ HİZMET SANCAĞINI SİZLERİN DESTEK VE DUALARINIZLA TAŞIYACAĞIM”

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak; “14 Mayısta yapılacak seçimlere çok az bir süre kala "Türkiye Yüzyılı" vizyonuyla seçimlerine gidiyoruz. İnsanlığa istikrar, mazluma umut ve kimsesize çare olan güzel ülkemin geleceğinde bir görev alarak, güçlü bir Türkiye ve kalkınan bir Malatya için, umut yolculuğunda milletimizin yanında olmak ve asrın felaketinin yaralarını sarıp; gönüllere dokunmak için yola çıktık. Siz kıymetli hemşehrilerimle ortak sevdamız Malatya'mızın aydınlık geleceği için üstlendiğimiz hizmet sancağını sizlerin destek ve dualarınızla taşıyacağım.

Şehrimizin tarihine ve demografik yapısına uygun, kentin misyonu ve vizyonu doğrultusunda, markaları dünyaca tanınmış, fikir ve siyaset adamları ülkenin idaresine damgasını vurmuş bir Malatya için buradayız” dedi.

“DOĞRU ADIMLAR ATARAK, DOĞRU PROJELER ÜRETEREK”

Ölmeztoprak; “Hep beraber doğru adımlar atarak, doğru projeler üreterek, aile bağlarının sağlamlaşması için çalışacağız. Genç ve dinamik nüfusa sahip şehrimize yatırımlar yaptırarak gençlerimize istihdam sağlamak, günlük yaşamlarını kolaylaştırmak ve geleceklerine katkı sağlamak için yola çıktık. Çıktığımız bu yolda sizlerin 14 Mayısta vereceği güçlü destek bizim yolumuzu açacaktır.   

"Türkiye Yüzyılı" hedefine yürürken, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki güçlü Türkiye; milletimizin refah standartlarını yükseltmiş, başka coğrafyalara da umut olmuştur. Bugün İslam âleminin Türkiye’ye, Türkiye'nin de Cumhurbaşkanımızın liderliğine ihtiyacı vardır. Cumhurbaşkanımızın yoluna devam edebilmesi elinin güçlü olması şart, bugün size bize düşen bu gücü desteği sandıkta Cumhurbaşkanımıza ve ekibine vererek elini güçlendirmektir” dedi.  

 

Bakmadan Geçme