Camiden Ayakkabı Çalan Hırsız Kameraya Yakalandı
Malatya'da camiye namaz kılma bahanesi ile giren, ancak kısa bir süre kalan hırsız, girerken bıraktığı kahve renkli eski ayakkabıların yerine siyah yeni ayakkabıyı alarak gitti.
Hırsızın tüm hareketleri caminin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.
Alınan bilgilere göre, 25 yaşlarındaki bir genç, Namaz kılma bahanesi ile Malatya merkezdeki tarihi Yeni Cami'ye geldi. Camiye gelirken, ayağındaki eski kahve renkli ayakkabıları bırakarak içeri girdi. Şahıs ayakkabılarını bırakırken, diğer ayakkabıları da kontrol etti. Şahıs, elindeki cep telefonu ile oynayarak kısa bir süre kalıp tekrar dışarı çıktı.
Kimliği belirsiz genç şahıs, ayakkabılıkta siyah renkli Yeni bir ayakkabıyı giyerek camiden uzaklaştı.
Ayakkabısı çalınan şahısın ihbarı üzerine caminin güvenlik kamerasında yapılan incelemede hırsızlık olayının saniye saniye kameraya kaydedildiği görüldü.
Polis şahısın kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.
Soruşturma devam ediyor.
Bakmadan Geçme





