Çatalkaya bağımsız milletvekilliği adaylığını açıkladı

-MALATYA BAĞIMSIZ DİYECEK!!! 2023 Seçimlerine sayılı günler kala Malatyalı İş İnsanı İsrafil Çatalkaya Malatya Gazeteciler Cemiyetinde Basın Açıklaması yaparak 'Malatya Bağımsız diyecek dedi'

MALATYA BAĞIMSIZ DİYECEK!!!

2023 Seçimlerine sayılı günler kala Malatyalı İş İnsanı İsrafil Çatalkaya Malatya Gazeteciler Cemiyetinde Basın Açıklaması yaparak “Malatya Bağımsız diyecek dedi”Malatya Gazeteciler Cemiyetinde Basın Açıklaması düzenleyen. Bağımsız Malatya Milletvekili Adayı İsrafil Çatalkaya 2023 Seçimlerinde sayılı günler Kala Malatya’nın sesini duyurmak ve vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dile getirmek için Saha’da.

Bağımsız Malatya Milletvekili Adayı olarak açıklıyorum şeklinde konuştu.

“Sahipsiz Malatya’nın artık Bağımsız Milletvekili Adayı olduğunu ifade eden. Çatalkaya 1 Milyonluk Şehir’de Bağımlı olanları artık Şehrin yükünü ve sorunlarını dile getiremiyor. Onun İçin Malatya Bağımsız diyecek,dedi    Bağımsız diyerek Malatya’da Bağımsız, Vekilliğimin sebebi işgale ve baskıya karşıya bir isyandır.'Arkadaşlar birileri koltukları işgal etmiş , ne görevini yapıyorlar ne de koltuğu bırakıyorlar. Arkadaşlar Malatya yıllardır Vekil seçerken sanki Halktan birini Değil De para ile bir makam almış gibi davranıyorlar Şahsım olarak, Hazır ve Bağımlı Vekillerde Gördüğüm siz vatandaşlar Bizi vekil seçmediniz Biz Siyasi Partilere Para vererek Vekil sıralamasını aldık. Sizde gittiniz Partiye oy verdiniz. Bize Oy vermediniz , der gibi, vatandaşlara mesafe koyduklarını iddia eden."Bağımız Malatya Milletvekili Adayı Çatalkaya "Seçilen Vekiller halktan kopuk , kendisine oy verip şeref verenleri görmezden gelerek sanki beni sen mi seçtin ben paramı partiye verdim. Parti beni aday gösterdi sende oyunu partiye verdin bende seçildim söylercesine vatandaşa mesafe koydular arkadaşlar Malatya’da Rahmetli Mevlüt Aslanoğlu’ndan sonra Halkın vekilini göremedi. Malatya Bağımsız Milletvekili diyecek Vatandaşlarımız ve seçmenlerimiz için saha’da olacağız tüm vatandaşlarımızın gönüllerine taht kuracağız şeklinde konuştu.

"14 MAYIS AKŞAMI TELEFONLAR ÇALACAK MALATYA BAĞIMSIZ DİYECEK"

Çarmuzu Mahallesinde yetişen ve Hale Çarmuzu mahallesinde yaşayan vekil seçildiğimiz takdirde yine mahallemizde oturacağız . Malatya’mıza hizmet için aşkla çalışan Kardeşiniz İsrafil Çatalkaya’yı her zaman saha’ da göreceksiniz. 14 Mayıs Akşamı telefonlar çalacak Malatya Bağımsız Diyecek ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme