Darende'ye Teşekkür Ziyareti

Yeni seçilen AK Parti Malatya Milletvekillerinden Darende ilçesine teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.


AK Parti Malatya milletvekilleri Cemal Akın ve Mustafa Şahin, Darende belediye başkanı İsa Özkan'ı makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette konuşan milletvekili Mustafa Şahin, "Bu bölgenin yetiştirmiş olduğu güzel insanları, AK Parntiye hep destek verdiler. Tercihlerini doğru ve düzgün yaptıklarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Milletvekili Cemal Akın ise "Huzur işerisinde bir seçim geçirdik. Bu seçim gerçekten çok önemliydi. Halkımız istikrardan yana tercihini koydu. Hizmetten yana tercihini kullandı. Ülkelerin kalkınması için istikrar unsurunun çok önemli olduğunu biz seçim öncesinde belirtmiştik. Halkımız istikrarını seçmiştir" ifadelerini kullandı.
Darende Belediye Başkanı İsa Özkan da, "Milletvekillerimizin Malatyamıza, Darendemize çok güzel hizmetler yapacaklarına inanıyorun" dedi.
Ziyarete, AK Parti ilçe başkanı Süleyman Şimşek, belediye meclis üyeleri belde belediye başkanları da katıldı.

Bakmadan Geçme

Malatya Gündem - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
0533 929 28 58
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!