Diş Hekimlerine 30. Yıl Vefası

Malatya Diş Hekimleri Odası, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle Malatya'da faaliyet gösteren diş hekimlerine yönelik etkinlik düzenledi.

Malatya Diş Hekimleri Odası, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle Malatya'da faaliyet gösteren  diş hekimlerine yönelik etkinlik düzenledi.

 Özel bir otelde gerçekleşen etkinlikte çeşitli ikramlar ile  canlı müzikler eşliğinde diş hekimleri doyasıya eğlendi. Gecede Malatya Diş Hekimleri Odası tarafından bir vefa örneği gösterilerek  Meslekte 30. yılını dolduran diş hekimlerine  plaket verildi.

“Meslekte 30 yılını dolduran büyüklerimize  Plaket vereceklerini belirten  “. Malatya Diş Hekimleri Oda Başkanı Miraçhan İnanmaz Her yıl düzenlemiş olduğumuz 21 - 27 Kasım araları Ulusal Ağız ve Diş haftasını bu gün güzel bir etkinlikle kutluyoruz. Toplumun ağız ve diş sağlığı bilincini arttırmak için bu hafta çeşitli etkinlikler ve faaliyetler düzenlediklerini söyleyen Başkan Miraçhan İnanmaz  hafta boyunca çeşitli panellere katıldıklarını söyleyerek,  ilçelerde ağız ve diş hijyeni ‘i artırmak amaçlı diş hekimlerini görevlendirdiklerini diş sağlığı noktasında toplumu bilinçlendirdiklerini belirterek bu günde  diş hekimleri haftamızı güzel bir geceyle taçlandırıyoruz" dedi.

“Gecemizde bizi yalnız bırakmayan meslektaşlarıma teşekkür ediyorum”

 Malatya diş hekimleri odası bir vefa örneği göstererek Diş hekimliği  mesleğinde 30 yıldır hizmet veren hekimleri de unutmayarak plaket verdi. Oda başkanı Miraçhan İnanmaz plaket töreninde yaptığı konuşmada ise;  "Aynı zamanda Diş Hekimliği Mesleğinde 30. Yılını tamamlamış olan meslektaşlarımızın bir ödül töreni düzenleyerek plaket veriyoruz. Meslek büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Malatya Diş Hekimler Odası olarak başarılar diliyorum,  hekimlerimize her zaman destek vererek yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi. Bu tür etkinliklerin morel motivasyon anlamında son derece etkili olduğunu belirten Başkan İnanmaz bu tür etkinliklerimiz devam edecek, bu gecede emeği geçen ve katılım gösteren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme