Erbakan Malatya'ya geliyor

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım, Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanlığı'nın 2'nci Olağan Genel Kurulunun, 15 Ekim Cumartesi günü genel başkan Fatih Erbakan'ın katılımıyla gerçekleştirileceğini söyledi. Yıldırım, bütün Malatyalıları kongreye davet etti.

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım, Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanlığı’nın 2’nci Olağan Genel Kurulunun, 15 Ekim Cumartesi günü genel başkan Fatih Erbakan’ın katılımıyla gerçekleştirileceğini söyledi. Yıldırım, bütün Malatyalıları kongreye davet etti.

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanlığı’nda 2’nci Olağan Genel Kurul heyecanı yaşanıyor. Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım, Malatya Lıfe dergisi ve malatyagundem.com imtiyaz sahibi Caner Mostur'u ziyaret ederek, 15 Ekim’de gerçekleştirilecek olan Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanlığı’nın 2’nci Olağan Genel Kurulu hakkında açıklama yaptı.

Yıldırım, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Malatya’ya geleceğini ifade ederek, “Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanlığının 2. Olağan kongresine katılmak için Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Cumartesi günü Malatya’mızda olacak İnşallah. Cumartesi günü sabah esnaf ziyaretleri yapacağız. 14.00’da ise Ramada Altın Kayısı Otelinde genel başkanımızın katılacağı 2. Olağan Kongremizi gerçekleştireceğiz. 3 yıl önce yine aynı tarihte 1. Olağan kongremizi gerçekleştirmiştik. O günden bu güne kadar Malatya’mızda güzel gördüğümüz, güzel yapılan işleri takdir etmişiz, yanlış yapılan işleri de hep eleştirmişizdir” şeklinde konuştu.

 

‘Yeniden Refah Partisi olarak biz hep şunu söylemişizdir’ diyen Yıldırım, “Siyasete bir nezaket getireceğiz. Her şeye muhalefet değil de iyi yapılan, güzel yapılan bir şeyi taktir edeceğiz, yanlış yapılan işleri de eleştireceğiz. Yani doğruya doğru, yanlışa yanlış düsturuyla bir 3 yılımız geride bıraktık. Allah nasip ederse önümüzdeki cumartesi günü yapılacak kongrede ben Bilal Yıldırım olarak tek liste halinde kongreye gireceğiz. Ve bu günden sonrada yine aynı şekilde Malatya’mız için doğru olan bir şey olursa bunu kim yaparsa yapsın bunu taktir edeceğiz, yanlış bir şey gördüğümüz zamanda Malatya’mızın hayrına olmayan bir şey gördüğümüz zamanda bunu da kim yaparsa yapsın bunu da eleştireceğimizi tekrardan beyan edelim. Bütün Malatyalı halkımızı 15 Ekim Cumartesi günü Altın Kayısı Ramada Otelindeki kongremize bekliyorum. Hayırlara vesile olmasını Cenabı Haktan niyaz ediyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme