Göz Renklerimiz Farklı Olsa Da Göz Yaşlarımız Aynı
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Hasan Hüseyin Erkoç,
birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu ifade ederek, "Göz renklerimiz ayrı olsa da gözyaşlarımız hep aynı" dedi.
Malatya Baro Başkanı Eyüp Kutlubay, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç'u ziyaret etti.
Kutlubay, "Malatya'nın sorunlarını çözüm noktasında fikir alışverişinde bulunacağız. İleride birlikte neler yapabileceğimizi konuşacağız" dedi.
Erkoç ise, bizim görevlerimizden biride ilin sanayi ve ticaret alanında gelişmesine katkıda bulunmanın yanında, ildeki sivil toplum kuruluşlarıyla ortak zeminde buluşarak, sorunların müşterek çözümüdür. bunu çok önemsiyoruz. Birlik ve beraberlik çok önemli. Göz renklerimiz ayrı olsa da gözyaşlarımız hep aynı" diye konuştu.