İYİ PARTİLİ SARITAÇ, 'KÜFEDEN SADECE KRİZ ÇIKTI '!

Eğitimci İşkadını Asuman Sarıtaç, Türk Lirasının değer kaybetmesiyle birlikte ülke genelinde önü alınamaz ekonomik krizin var olduğunu ve enflasyon canavarının her geçen gün büyüdüğünü söyledi. Küfeden sadece kriz ve sefalet çıktığını kaydeden Sarıtaç,' Sırtlarında vatandaşın hakkını taşıyan bir küfenin olduğunu söyleyenler, küfelerinden sadece önü alınamaz bir kriz çıkarmıştır' Dedi.

Eğitimci İşkadını Asuman Sarıtaç, Türk Lirasının değer kaybetmesiyle birlikte ülke genelinde önü alınamaz ekonomik krizin var olduğunu ve enflasyon canavarının her geçen gün büyüdüğünü söyledi. Küfeden sadece kriz ve sefalet çıktığını kaydeden Sarıtaç,” Sırtlarında vatandaşın hakkını taşıyan bir küfenin olduğunu söyleyenler, küfelerinden sadece önü alınamaz bir kriz çıkarmıştır” Dedi.İYİ Partili Asuman Sarıtaç, STK ziyaretleri kapsamında Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Bahattin Polat'ı ziyaret etti. Burada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sarıtaç, İYİ Parti modeli ile ekonomik kalkınmanın sağlanacağını söyledi.200 TL ile 1 kilo peynir, 200 Euro ile ise 25 kilo kıyma alındığını belirten İYİ Partili Sarıtaç, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçildiğinden beri Türk lirasındaki değer kaybının Şubat 2001 krizinden daha fazla olduğunu öne sürdü.Ekonomi yönetimini akıl ve bilimle değil de gözlerdeki ışıltıyla temellendirildiğini kaydeden Sarıtaç, ”Gün vatandaşın, sanayicinin, esnafın, çiftçinin dertlerine sırt çevirme ve bildiğini okuma günü değildir. İzlenen strateji Türkiye'yi bir enflasyon devalüasyon sarmalına sokmuştur. Buradan çıkacak sonuç, maalesef hayat pahalılığıyla da sınırlı kalmayacaktır. Piyasayla, akılla, bilimle, ekonominin gerçekleriyle inatlaşarak vatandaşa simit hesabı yaptıranlar, ardını göremedikleri perdelerin arkasına seslenmektedir. Sırtlarında vatandaşın hakkını taşıyan bir küfenin olduğunu söyleyenler, küfelerinden sadece önü alınamaz bir kriz çıkarmıştır.” Diye konuştu. 

Seçim sonrasında ekonomik refahın başlatılacağını vurgulayan İYİ Partili Sarıtaç, ”Halkımız acı reçete adı altında sefalete mahkum edilmiş, geleceğimiz bir parmağın ucuna bırakılmıştır. Allah'ın izniyle milletimiz 2023 seçimlerinde bu gidişata dur diyerek en büyük tokatını atacaktır. İYİ Parti güneşi ile ülke genelinde olduğu gibi Malatya'da da istikrarlı ekonomi dönemi başlayacak. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin liderliğinde güneş Türkiye'ye doğacak, Malatya'ya doğacak.” Sözlerini kullandı.

Ziyarette Malatya siyaseti ve İYİ Parti'nin Malatya'da yakaladığı siyasi ivme istişare edildi.

Bakmadan Geçme