Kazada Kopan Kulak, Hastaneye Yetiştirildi
Malatya'da minibüsün devrilip, 1 kişinin öldüğü ve 17 kişinin yaralandığı kazada yaralı şahsın kopan kulağı bulunup hastaneye yetiştirildi.
Edinilen bilgiye göre, Malatya - Adana karayolu 35'inci kilometresindeki bağlı Oluklu köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, Elazığ istikametinden Adana istikametine gitmekte olan 23 FZ 534 plakalı yolcu minibüsünün sağ arka lastiğinin patlayarak yolda devrilmesi sonucu 1 kişi ölmüş, 17 kişi ise yaralanmıştı.
Yaralı olarak Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralardan birinin kopan kulağı olay yerinde bulunarak hastaneye yetiştirildi. Kulak bir poşetle polis ekiplerince alınarak Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'ne yerine dikilmek üzere götürüldü.