Kültür Müdürü Özbay Göreve Başladı

Malatya Kültür ve Turizm il Müdürlüğüne yeniden mahkeme kararı ile dönen Derviş Özbay görevine başladı.


Malatya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nde 2 isim arasındaki müdür değişikliği sürüyor. Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü görevini 20 yıldan beri sürdüren Derviş Özbay, 5 Şubat 2010 tarihinde Bartın Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'ne atanmış, yerine ise İstanbul Bakırköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bahaettin Karahasanoğlu atanmıştı. Ancak Derviş, 28 Haziran 2010 tarihinde mahkeme kararı ile yeniden görevine dönmüştü.
Derviş Özbay, 8 ay sonra 19 Şubat 2011 günü 3'lü kararname ile yeniden Bartın Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'ne, yerine ise yeniden Bahaettin Kabahasanoğlu atanmıştı.
Son atama kararını da mahkeme taşıyarak, yürütmeyi durduran Özbay, yeniden görevine başladı. Bahaettin Kabahasanoğlu'nun ise Ankara'da görevlendirildiği bildirildi.

Bakmadan Geçme

Malatya Gündem - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
0533 929 28 58
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!