Malatya'da Etkili Bir Medya Var
Vali Ulvi Saran, Malatya'da canlı ve etkili bir medyanın bulunduğunu söyledi.
Vali Saran, Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

ile ev sahibi yapmak istiyoruz. Bu konuda sorunu çözersek, üyelerimiz büyük oranda bir sıkıntıyı aşmış olacak."
Vali Saran ise konuşmasında, Malatya'nın canlı ve etkili bir medya ortamına sahip olduğunu belirterek "Türkiye'de pek az bir il vardır ki, bu kadar etkili bir medyaya sahip olsun. Televizyonlar 7'ye ulaştı. Sorunları takip eden bir medya var. Son uydu yayınına giren televizyonları da dikkate alırsak, buradaki olayların Türkiye'de ve Türkiye dışında da takip edildiğini görüyoruz. İnternet medyası da Malatya'da etkili" dedi.
Sorunların çözümü için kuruluşların tek başına hareket etmesinin yeterli olmayacağını belirten Saran, kurum ve kuruluşların birlikte hareket etmesi gerektiğini söyledi. Medyanın sorunlarının masaya yatırılmasında ve paylaşım platformuna getirilmesinde düzenleyici bir rol aldığını belirten Vali Saran, şöyle konuştu: "Malatya'da iki yıl içinde oldukça hareketli bir dönem geçirdik. Sadece söylem düzeyinde değil, sorunların çözümü konusunda operasyonel olarak da çalışmalar yaptık."
Vali Saran, Malatya'da başlatılan projelerin devam ettiğini belirterek, çalışmaların aşama aşama ilerlediğini bildirdi. Saran, basın mensuplarına TOKİ aracılığı ile ev yapılması konusunda da çalışmalara destek vereceğini belirtti. Saran, basın mensupları ile çeşitli konular üzerinde sohbet etti.
Bakmadan Geçme

Milletvekili Ölmeztoprak TOKİ şantiyesi ve örnek daireyi inceledi

Malatya'da sıcak havalardan bunalan vatandaşlar havuzlara akın etti

Ev sahibi-kiracı kavgası: 4 yaralı

Çıkan yangında konteyner kullanılamaz hale geldi

Beyin kanaması geçiren hastanın imdadına ambulans helikopter yetişti

Battalgazi Belediyesi'nden 1,5 yılda yatırım atağı
WhatsApp İhbar Hattı
0533 929 28 58
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!