Malatya'da yeni yılın ilk bebekleri ikiz kardeşler Ayşe ve Murat oldu

Malatya'da 2023 yılının ilk ikiz bebekleri Ayşe ve Murat, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dünyaya gözlerini açtı.

Malatya’da 2023 yılının ilk ikiz bebekleri Ayşe ve Murat, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dünyaya gözlerini açtı.

2023 yılının dünyaya gelen bebekleri Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kadın Doğum Servisinde dünyaya geldi. Fadime ve Mustafa Kazan çiftinin dünyaya gelen Ayşe ve Murat isimli ikiz bebekleri Malatya’da yeni yılın da ilk bebekleri oldu. Yeni yılın ilk dakikalarında saatler 00.07’i gösterirken dünyaya gözleri açan ikiz bebeklerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken 31 yaşındaki anne Özlem Kazan, "İki çocuk annesiydim şimdi ikiz bebeklerim oldu 4 çocuğum var. Çok güzel bir duygu. Rabbim, dileyen herkese nasip etsin, gerçekten çok güzel bir duygu" dedi.

Doğumu gerçekleştiren doğum ebesinin ismini kız çocuklarına verdiklerini, erkek bebeğe de doktorlarının adını verdiklerini belirten anne Kazan, "Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine teşekkür ediyorum. Doktorumuz Murat Beye teşekkür ediyorum. 2023 yılı sağlık huzur ve mutluluk getirsin" şeklinde konuştu.

42 yaşındaki baba Mustafa Kazan’da 2023 yılına ikiz bebekler ile girdikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, "Rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin, ikiz bebeklerimiz Ayşe ve Murat vatana millete hayırlı bir evlat olurlar inşallah. Yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktoru Mehmet Murat Altındağ da yeni yılın ilk bebeklerinin sağlık durumları hakkında bilgiler vererek, "Doğum sonrası ikiz bebeklerden Murat 2 kilogram 400 gram, Ayşe ise 2 kilogram 150 gram olarak dünya geldi. Bebeklerimizin sağlığı çok iyi, takip edeceğiz ve bir sorun olmadığı durumda yarın taburcu etmeyi planlıyoruz" diye konuştu.

Türk Kızılayı Malatya Yeşilyurt Şubesi de 2023’ün ilk bebeklerini hastanede ziyaret ederek aileye hediye verdi.

Bakmadan Geçme