• Haberler
  • Malatya Model Fabrikası 2024'de hizmete sunulacak

Malatya Model Fabrikası 2024'de hizmete sunulacak

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya Model Fabrikasının 2024 yılında Malatyalıların hizmetine sunulacağını bildirdi.

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya Model Fabrikasının 2024 yılında Malatyalıların hizmetine sunulacağını bildirdi. 

 

Ölmeztoprak sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da, “Malatya'mızın geleceğini şekillendirecek bir adım, Malatya Model Fabrikası endüstriyel üretim süreçlerini optimize ederek, yenilikçi teknolojileri test etme ve geliştirme imkanı sunacak.  Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ve Fırat Kalkınma Ajansı tarafından 2024 yılında Malatyalıların hizmetine sunulacak Malatya Model Fabrikası’nda makine ekipman ve teçhizatların tamamlanmasıyla birlikte Model Fabrika hazır hale gelecek.” dedi.

 

-" En hızlı faaliyet göstermeye başlayan Malatya model fabrikası olacak"

Milletvekili Ölmeztoprak, “Malatya'mızı sanayi alanında dijital dönüşümde lider kılacak bu özel tesis, enerji verimliliğini artırmak ve sürdürülebilir üretim pratiklerini benimsemek için önemli bir rol üstlenecek. Bu projede emeği geçen herkesin katkısını gönülden takdir ederiz. Şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim. Yapım aşaması ve hazırlık sürecindeki model fabrikaların içerisinde en hızlı faaliyet göstermeye başlayan Malatya model fabrikası olacak, sürecin takibini hep birlikte gerçekleştiriyoruz.” şeklindeki ifadeleri de kaydetti.

Bakmadan Geçme