Ölmeztoprak, 'Gayret, başarıyı getirir'

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, seçim çalışmalarında belirlenen takvim ve program çerçevesinde merkez ve ilçelerimizde hemşehrilerimizi ziyarete devam ediyoruz.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, seçim çalışmalarında belirlenen takvim ve program çerçevesinde merkez ve ilçelerimizde hemşehrilerimizi ziyarete devam ediyoruz.

Ölmeztoprak, Battalgazi Orduzu, Yeşilyurt Şeyhbayram ve Dilek Örenönü mahallerinde toplantılara katıldı.  

Ölmeztoprak, “Bizim siyaset anlayışımız, şehrimize ve ülkemize ihlasla hizmet edip Yüce Allah'ın rızasını ve aziz milletimizin duasını kazanmaktır.”

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, ”AK Parti kurulduğu günden bugüne yaptığı çalışmalarla millete hizmet yolunda daha iyisini yapabilmek için sürekli gayret etti, bu gayretli çalışmalar milletimizin her daim desteği ile taçlandırıldı. Bu seçimde de biz imkânlarımız ölçüsünde ilimizde merkez ve ilçelerimizde herkese ulaşabilmek adına gayret ettik/ediyoruz. Hemşehrilerimizin tercihi ve desteği ile rabbim talip olduğumuz bu görevde gayretimizi başarıyla neticelendirecektir inşallah”   ifadelerini kaydetti.  

“ŞEHRİMİZİN YENİDEN İNŞA VE İHYASINI DAYANIŞMA İÇERİSİNDE YAPACAĞIZ”

Ölmeztoprak, “Millet olarak acı günlerden geçiyoruz. Asrın felaketi ile karşılaştık. Hatta bu topraklarda belki son bin yılın en ağır doğal afetini yaşadık. İçinde bulunduğumuz acı günlerin yarasını sarmada, acıyı paylaşmada, dertlere derman olmada milletimiz her daim yardımlaşma, dayanışma ruhunu hep diri tutmuştur. Bu ruhla bizler her birimizin diğerine ihtiyacı olduğunun farkında olan bir toplumsal ve siyasal bütünlük içerisinde şehrimizin yeniden inşa ve ihyasını dayanışma içerisinde gerçekleştireceğiz” dedi.

“BİZİM DERDİMİZ TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE OLMA İDEALİDİR”

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, “Bizim derdimiz vazgeçilmez ve geri dönülmez biçimde tam bağımsız Türkiye olma idealidir. Tam bağımsız Türkiye idealine sahip olmayan siyasilerin ne yerli araba üretmek, uçak motoru yapmak, ne İHA’ları-SİHA’ları üretmek; ne de Mavi Vatan’da, Siber Vatan’da, Uzay Vatan’da Türkiye’nin egemenlik haklarını korumak gibi bir derdi, davası olamaz” dedi.

“TÜRKİYE YÜZYILI’YLA ÖNÜMÜZDE HEP YENİ YOLLAR AÇILACAKTIR”

Ölmeztoprak şunları söyledi, “AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın 2023 seçimlerinden büyük bir başarıyla çıkması için Sizlerin hem Cumhurbaşkanlığında hem de milletvekilliğinde güçlü bir şekilde desteğinize ihtiyacımız var. AK Parti ve Cumhur İttifakı’nı büyük bir çoğunlukla Türkiye Büyük Millet Meclisine taşıyarak liderliğimizde “Türkiye Yüzyılı”nın kapıları açılsın. Türkiye Yüzyılı’yla önümüzde hep yeni yollar açılacaktır.  2023 seçimleriyle 20 yılda yapılan hizmetlerle gönüllerine girmeyi başardığımız milletimizin gönüllerinde yerimizi perçinlemek, kalıcı olarak yer almak istiyoruz. Türkiye 2023 seçimleriyle yeni bir döneme başlayacak ve aziz milletimize hizmetkârlığı ve öncülüğü sürdürecektir. Türkiye Yüzyılı’nda her ne yapılacaksa beraber yapacak, beraber inşa edeceğiz”

Bakmadan Geçme