Rektörün Ağabeyi İntihar Etti
İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'in emekli astsubay olan ağabeyi H.Ç (71) evinde kendisini asarak intihar etti. Bir başka olayda ise Malatya'nın tanınmış büfe işletmecisi silahla intihar etti.
Tanınmış Şans Oyunları Büfesi İşletmecisi De İntihar Etti
Alınan bilgilere göre, Zaviye Mahallesi Hasanbey Caddesi'nde oturan emekli astsubay olan H.Ç'nin (71) evinde yalnız bulunduğu esnada kablo ile kendisini asarak intihar ettiği bildirildi. Yakınlarınca olay yerine çağrılan sağlık ekipleri şahısın olay yerinde öldüğünü tespit etti.
Olaydan sonra Rektör Prof. Dr. Çelik, Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, Sağlık İl Müdürü Hacı Bayram Zengin, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ünsal Özgen, MESOB Başkanı Şevket Keskin olay yerine geldiler. Ceset yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Malatya'da Yaylagül adlı şans oyunları ve biletleri satışı yapan büfenin sahibi olan M.Y'ninn Akçadağ'ın Karahan köyü yakınlarında araç içerisinde silahla ateş ederek intihar ettiği bildirildi.
Her iki olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.
Bakmadan Geçme

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 2 - Kırıkkale Futbol Kulübü: 2

Milletvekili Tüfenkci, Doğanşehir'de muhtarlarla bir araya geldi

Fethi Gemuhluoğlu Fen Lisesi TEKNOFEST'te Türkiye üçüncüsü oldu

Malatya'da asayiş uygulamaları

Özalper Mahallesine inşa edilecek taziye evinin protokolü imzalandı

Malatyalı muhtarın milyonluk tespih koleksiyonu görenleri şaşırtıyor
WhatsApp İhbar Hattı
0533 929 28 58
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!