Rozetsiz siyaset yapacağız

Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayları 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim çalışmaları kapsamında Malatya Fuzuli Caddesi, Kernek, Samanköy ve Kendirli'de ziyaretlerde bulundu. Partinin 1. Sıra Milletvekili Adayı Bilal Yıldırım Samanköy ziyaretinde halka hitabında 'Eğer milletvekili olarak meclise gidersek bizler tüm herkesi kucaklamak ve biz oy veren veya vermeyen herkese hizmet etmek adina Rozetsiz Siyaset yapacağını ifade etti.

Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayları  14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim çalışmaları kapsamında Malatya Fuzuli Caddesi, Kernek, Samanköy ve Kendirli'de ziyaretlerde bulundu. Partinin 1. Sıra Milletvekili Adayı Bilal Yıldırım Samanköy ziyaretinde halka hitabında; "Eğer milletvekili olarak meclise gidersek bizler tüm herkesi kucaklamak ve biz oy veren veya vermeyen herkese hizmet etmek adina Rozetsiz Siyaset yapacağını ifade etti. Yıldırım, ilk seçimlerine girdiklerini ve Malatya'nın yeni yüzlere ihtiyacı olduğunu söyledi. Gerçekten depremzede olan Malatya'ya hizmet için Ateşten Gömlek giymeyi göze alanların meclise gitmesi gerekliliğini ve bu ateşten gömleği giymeye gönüllü olduklarını ifade etti. Yıldırım açıklamalarında şunları kaydetti; 

"14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kaldı. Bizler de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Allah'a şükür bizlere olan teveccüh gün geçtikçe devam ediyor. Bizler elimizden gelen çalışmanın üstünde bir performans ile bu davaya gönül vermiş kişilerle sahadayız. Bu topraklarda yaşayan herkesin sesi olmak adına Rozetsiz Siyaset yapacağımızı ifade ediyoruz. Çünkü biz sadece bize oy verenlerin değil oy vermeyenlerin de sesi olacağız. Şahsen ben ve eminim diğer vekil arkadaşlarım da eğer vekil olarak meclise giderse Rozetimizi çıkaracağız. Refah Partisi eski Rize Belediye Başkanımız Şevki Yılmaz ağabeyimiz Rize'de kimse onlara şans vermezken belediye başkanı olunca rozetini çıkarıp tüm Rizelilere başkanlık yaptı. Bu büyük bir vebaldir derdi çünkü bir yetimin bir yoksulun sorumluluğunu almak çok büyük bir sorumluluk. Bizce bu dönem seçilecek vekiller Ateşten Gömlek giymeye razı olmaları gerekiyor. Biz de bunun farkındayız. Ama eğer sizler bu halka menfaatsiz hizmet etme davanız varsa bu gömleği giymeye razı olursunuz. Biz bu gömleği giymeye Malatya için gönülden razıyız. 

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A SAHİP ÇIKMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR ! 

Her gittiğimiz yerde ilk sözümüz Recep Tayyip Erdoğan sonra Yeniden Refah Partisi. Çünkü bugün biz vekil oluruz olmayız bu emin olun bizler için çok önemli değil. Bizim için ülkenin menfaatleri ön plandadır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmış olduğu büyük hizmetler var ve halen daha devam ediyor. Bizler de istiyoruz ki bu istikrar devam etsin istiyoruz. Sonra ise kendimize yani Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adaylarına oy istiyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki Milli Görüşün vekilleri Tayyip Abisini mecliste yanlız bırakmaz. Ben Bilal Yıldırım olarak eğer meclise gidersem belki de tüm vekillerden daha çok Tayyip Erdoğan'a sahip çıkar ve ona destek olurum. Çünkü nasıl Fatih Erbakan bize Necmettin Erbakan hocamızın emaneti evladıysa aynı şekilde Recep Tayyip Erdoğan da Necmettin Erbakan hocamızın emaneti, evladı, talebesidir. Erbakan hocanın emanetine sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur. Biz ne Fatih Erbakan'ı ne de Recep Tayyip Erdoğan'ı bırakmayacağız.

Bakmadan Geçme