Silah Kaçakçılığında 4 Kişi Tutuklandı
Malatya'da silah kaçakçılığı yaptıkları iddiası ile adliyeye çıkartılan 6 şüpheliden 4'ü tutuklanarak cezaevine konuldu.
Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi görevlilerince Malatya ve Elazığ illerinde yapılan eş zamanlı operasyonda, gözaltına alınan 6 şüpheli mahkemeye çıkartılmıştı. Şüphelilerden 4'ü tutuklanarak cezaevine konulurken, 2'si ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Bu arada, operasyonla ilgili olarak yapılan açıklamada, "8 adet değişik çapta ruhsatsız tabanca, 2 adet faturasız kuru sıkı tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 89 adet değişik çapta tabanca fişeği, 10 adet kuru sıkı tabanca fişeği, 4 adet silah kabzası, 2 adet şarjör, 2 adet gerdal, 21 adet değişik boyutlarda bakır renginde sikke, 1 adet bakır renkli kadın heykelciği elde edilmiştir" denildi.
Bakmadan Geçme





