Ticaret Bakanlığı heyetinden deprem incelemesi

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'in de eşlik ettiği Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan ve Ticaret Bakanlığı bürokratları ile birlikte depremin yıktığı Doğanşehir, Akçadağ ve Malatya il merkezinde incelemelerde bulundular.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in de eşlik ettiği Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan ve Ticaret Bakanlığı bürokratları ile birlikte depremin yıktığı Doğanşehir, Akçadağ ve Malatya il merkezinde incelemelerde bulundular.  

Yeni Camii civarındaki çarşı merkezini gezen Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan’a MESOB Başkanı Şevket Keskin ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren son durum hakkında bilgi verdiler.

Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin, Malatya’da depremlerden dolayı 15 bin esnafın mağdur olduğunu belirterek, “Esnafımız aynı anda evini ve işyerini kaybetti. Bazı esnaflarımız evini işyerini ve aracını kaybetti. Malatya esnafı büyük bir mağduriyet içindedir.  Malatya’da öncelik ticari hayatın düzeltilmesi olmalıdır.” dedi. 

Ticaret Bakanlığı Heyetinin Akçadağ ilçesindeki incelemelerine AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’de katıldı.

Bakmadan Geçme