TÖTM'YA 3 Yeni TSE Belgesi

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yürütülmekte olan TSE-ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi, TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve TS 18001 İş Sağlığı Güvenliği Yönetim Sisteminin belgelendirme tetkiki sonucunda Türk Standartlar Enstitüsü tarafından üç alanda da başarılı bulundu.


Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimliği tarafından Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süheyla Ünal, Prof. Dr. İlhan İçen, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kızılay, TSE Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürü A.Mahmut Ulaş, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ünsal Özgen, başhekim yardımcıları ve idari personel katıldı.
Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ünsal Özgen, "Kurum olarak, kağıtta değil, hayatta kaliteyi istiyoruz. Bu isteğimizi bütün çalışanlarımıza doğru aktardığımızı ve Sayın TSE yetkililerinin de bu sonucu sahada okuduklarını düşünüyorum. Bundan dolayı hak ettiğimiz her üç belgede de kağıtta değil, hayatta bir şeyleri değiştirdikleri için tüm mesai arkadaşlarıma ve hiçbir desteğini bizlerden esirgemeyen Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik'e teşekkür ediyorum" dedi.
Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ise konuşmasında, "Normalde kurumların dış denetime açık olmaları gelişmiş ülkelerde olağan bir hadisedir. Ancak ülkemizde bu konudaki standartlar ve yenilikler yeni yeni uygulamaya konulmuştur. Bu kurumda çalışmaya başladığımız günden bu yana gerek hastanede gerekse diğer alanlarda Türkiye standartlarının üstünde hizmet vermeye çaba gösteriyoruz. Sadece İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde değil, Türkiye'deki tüm kurumların daha ileri düzeye çıkmaları
gerekmektedir. Eğer biz bulunmuş olduğumuz coğrafyada saygınlığı olan bir ülke olmak istiyorsak, her konuda kaliteye önem vermeliyiz. Tabi ki kalite, verimliliği arttırırken, sosyal ve ekonomik refahı, aynı zamanda iş barışı ve güvenliğini de beraberinde getiriyor. Bu çerçevede emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.
Törende daha sonra plaket töreni gerçekleşti.

Bakmadan Geçme

Malatya Gündem - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
0533 929 28 58
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!