Yeni Binamızın Temeli Atılacak

Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, Malatya Ticaret Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç'ı makamında ziyaret etti.


Ziyaret sırasında konuşan Emniyet Müdürü Aygün, Malatya'da sanayinin gelişiminde Ticaret ve Sanayi Odası'nın katkısının büyük olduğunu belirterek,"Özelikle Organize Sanayi Bölgelerinde yapılan çalışmalar Malatya'nın kalkınması adına büyük önem taşıyor" ifadesini kullandı. Göreve başladıktan sonra iade-i ziyaretlere yeni başlayabildiğini ifade eden Emniyet Müdürü Aygün, bu ziyaretlerde önceliği iş dünyasını temsil eden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'na verdiklerini kaydederek," Malatya'nın kalbi burada
atıyor. Ekonomik anlamda önemli bir sivil toplum kuruluşumuz. Organize Sanayi bölgesindeki gelişimde odamızın katkısı büyük" dedi. Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Emniyet Müdürü Aygün, hafta sonunda yapılacak Üniversite Giriş Sınavı ile ilgili olarak her türlü tedbiri aldıklarını da söyledi. Emniyet Müdürü Aygün bir basın mensubunun yeni hizmet binası ile ilgili sorusuna ise, gerekli çalışmaların son aşamaya geldiğini ifade ederek, "İnşaat başlamak üzere. Belediyeden gerekli ruhsatlar ilgili
firmaca temin edilmiş durumda zemin çalışmaları yapıldı. En kısa zamanda ise temel atılıp inşaat çalışmaları başlayacak" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, "Ticaretin bir ilde gelişimi istikrara ve güvene bağlıdır. Bu anlamda da biz Malatya'da son yıllarda son 20 yıldır istikrar ve huzur kenti olduğunu ve bu anlamda da Emniyet güçlerimizin bunu sağlamak için ne denli gayret içerisinde olduklarını çok iyi biliyoruz. İş Dünyası olarak Emniyetin yaptığı çalışmalara her zaman destek olduklarını, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da bu birlikteliği sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme