Yeni Malatyaspor Karabük Yolcusu

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı Hafta Sonu Oynayacakları Karabük Müsabakasında Nijeryalı Oyuncuları Azubuike'nin Takımdaki Yerini Alamayacağını Söyledi.

Yeni Malatyaspor, PTT 1. Lig’in 4. haftasında karşılaşacağı Karabükspor mücadelesinin hazırlıklarını sürdürüyor.
Pazar günü oynayacağı maçın taktik provasını İnönü Stadı’nda gerçekleştiren sarı-kırmızılılarda çalışmaya sakatlığı süren Aydın Çetin ve milli takımda kampında bulunan Azubuike katılmadı. Yapılan taktik çift kalede sadece Azubuike’nin yerine orta sahada Ali Sakal’a şans tanıyan teknik patron Yücel İldiz’in Alanyaspor maçı kadrosunu bozmayacağı öngörülüyor.
"AZUBUIKE KARABÜK MAÇINA YETİŞEMEYECEK"
Bu arada Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, Nijeryalı Azubuike’nin Karabük ile oynayacakları müsabakada takımdaki yerini alamayacağını ifade etti.
Karabükspor ile hafta sonu zorluk derecesi yüksek bir 90 dakikaya çıkacaklarını kaydeden Ravcı, "Liglere verilen arayı iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Bizi üzen tek şey Aydın’ın sakatlığı oldu. Tecrübeli futbolcumuz ayak bileğinden sakatlandı ve büyük ihtimalle en az 3 hafta takımdan uzak kalacak. Bunun dışında Nijerya Ümit Milli Takım kampında bulunan Azubuike’nin eksikliği var. Genç oyuncumuz Karabük maçına yetişemeyecek. Oyuncumuzu maça yetiştirmek için elimizden geleni yaptık ama bizim maçtan 1 gün önce onların da maçı var. Takımımızda her oyuncu çok kaliteli. Onun yerine oynayacak futbolcu da takıma elinden gelen katkıyı sunacaktır. Umarım Alanya maçıyla birlikte yakaladığımız çıkış Karabük maçıyla sürer” dedi.

Bakmadan Geçme