Yıldırım Milleti kandırmayı bırakın

Toplum karşısında Hz. Ömer'in adaletinden bahseden siyasilerimiz kendi menfaatleri olunca turist Ömer gibi davranıyorlar diyen Bilal Yıldırım, İslami terimlerle toplum karşısında söylemlerde bulunan siyasilere ağır eleştiri getirdi.


Toplum karşısında Hz. Ömer’in adaletinden bahseden siyasilerimiz kendi menfaatleri olunca turist Ömer gibi davranıyorlar diyen Bilal Yıldırım, İslami terimlerle toplum karşısında söylemlerde bulunan siyasilere ağır eleştiri getirdi.
Şehrin siyasetçileri ve yöneticilerinin bir tiyatro oyunu sergilediklerini ifade eden Bilal Yıldırım, toplum karşısında her biri Hz. Ömer gibi davranıyor ama ofislerine çekildikleri zaman şahsi menfaatlerine odaklanıyorlar, dedi.
Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım, yaptığı yazılı basın açıklamasında siyasilere ağır eleştiriler getirdi.
Yıldırım, “Bugün ilimiz, ilimiz siyasetçileri ve yerel yöneticileri adeta bir tiyatro oyunu gibi bir hal ile hareket ediyor. Bugün gitmiş oldukları konferanslarda, toplantılarında, halk ile buluşmalarında yapmış oldukları söylemler her zaman İslami hassasiyetlerle yoğurulmuş söylemler oluyor. Adeta konferanslarda birer Hüseyin gibi olan bu siyasiler konferanstan çıkıp kendi ofislerine geçtiklerinde hemen Hüseyinliği unutuyor ve kendi şahsi menfaatlerine odaklanıyor. O konferanslarda söyledikleri hak, hukuk, adalet, hakkaniyet, liyakat gibi düsturları unutup torpille işe alımlar, haksız kazanca vesile olanlar, adamcılık gibi İslami hassasiyetlere tam tersi bir hale bürünüyorlar. Ağızlarından düşürmedikleri Hz. Ömer'in adaletini her fırsatta dile getirenler Hz. Ömer'in hayatı boyunca gösterdiği hassasiyetin bin de birini bile hayatlarında göstermiyorlar” dedi.

BÖYLE VEKİLLİK OLMAZ

Malatya Millet vekillerimizin kimi kendi özel işleri ve ticareti ile kimi devlet kurumlarına kiraya verdikleri binaları -ofisleri ile kimi Malatya’nın sorunlarını bırakmış bir genel başkan edası ile bölgesel siyaset yaparak , kimi de sadece zoraki ev ziyaretleri yaparak gündeme geliyorlar. Vekiller kendi işlerinden dolayı değil insanlara yaptıkları hizmet ile gündeme gelmeli . Ey vekillerim size soruyorum.
Organize de hergün yüzlerce insan işten çıkarılıyor. Bunun için bir çalışmanız var mi ? Kayısı üreticisinin durumu ortada . Bununla ilgili ne çalışma yaptınız? 
Ekmek beş lira oldu . Bununla ilgili bir çalışmanız var mi ? Size böyle yirmi tane soru sorabilirim. Vekillik sadece ev ziyareti yapmak ile olmaz onu bende yapıyorum. 


BELEDİYE BAŞKANLARININ DERDİ MİLLET DEĞİL!
Belediyelerin israfına dem vuran Yıldırım, “İnsanlarımızın evinde bu ekonomik kriz döneminde, iki çeşit yemeğin zor piştiği, meyvenin zor girdiği bu dönemde Büyükşehiri geçtik ilçe belediye başkanları bile ulusal kanallarda milletin paralarını harcama derdine düşmüş. Yav yazık değil mi bizim paralarımızı ulusal tv ler de Çar çur ediyorsunuz. En güzel reklam - hizmet garibanın sofrasına bir çeşit fazladan yemek koyabilmektir. Para yok diye personel çıkarıyorsunuz arkasında ulusal tv lere milyonlar verip kendi piarlarınızı yapıyorsunuz. Vallahi vebali büyük billahi vebali büyük. Yaptıkları hataları reklamla gizlemeye çalışanların bu millete ne faydası var? Başka bir belediyemiz ise bir kalemde EXPO’nun tanıtımına 33 milyon verebiliyor. Kiralık arabaları toplatmıştınız bizde sizi alkışlamıştık . Şimdi 30 milyona tekrar araç kiraladığınız söyleniyor ve daha arkası da gelecekmiş . Sadece iki kalemde 63 milyon ( trilyon) paramızı çöp ettiniz . Evlerinde tencereyi nasıl kaynatacaklarını kara kara düşünen bu insanların vergilerinden toplanan paraları bu kadar hoyratça harcamak bu millete ihanet etmektir.” diye ifade etti.

ADIM ADIM SİZLERİ TAKİP EDİYORUZ
Millet adına hepinizi adım adım takip ediyoruz diye ifade eden Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım şu şekilde sözlerini tamamladı:
“Seçim zamanı da geçim zamanı da millet adına hepinizi yakından takip ediyoruz. Tanıtıma, reklama milyonlar akıtanları da her fırsatta dillendireceğiz, kendi menfaatlerini halkın menfaatlerinin önüne geçirenleri de yakından takip edeceğiz. Bu yaptıklarınız adına sizlerden şikâyetçi olacağımız gün elbet gelecektir.”

Bakmadan Geçme