Yozgat'ta bozkurt, Van'da PKK işareti yapıyorlar

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 'Eski Türkiye özlemini duyanlar, tekrar vesayet odaklarının gelmesini istiyorlar. Adam Van'da başka, Yozgat'ta başka işaret yapıyor. Neyine güveneceksin? Bu adamlara güvenip ülke teslim edilir mi? Cumhurbaşkanımız Van'da, Hakkari'de ne diyorsa İzmir'de de aynısını söylüyor. Samsun'da ne diyorsa Malatya'da da aynısını ifade ediyor. Cumhurbaşkanlığı yardımcılığına aday olduğunu ilan eden adam Yozgat'ta bozkurt işareti yapıyor, Van'da PKK işareti yapıyor. Milletimiz bu kadar ferasetsiz değil, kimin kiminle iş tuttuğunu biliyor' dedi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Eski Türkiye özlemini duyanlar, tekrar vesayet odaklarının gelmesini istiyorlar. Adam Van’da başka, Yozgat’ta başka işaret yapıyor. Neyine güveneceksin? Bu adamlara güvenip ülke teslim edilir mi? Cumhurbaşkanımız Van’da, Hakkari’de ne diyorsa İzmir’de de aynısını söylüyor. Samsun’da ne diyorsa Malatya’da da aynısını ifade ediyor. Cumhurbaşkanlığı yardımcılığına aday olduğunu ilan eden adam; Yozgat’ta bozkurt işareti yapıyor, Van’da PKK işareti yapıyor. Milletimiz bu kadar ferasetsiz değil, kimin kiminle iş tuttuğunu biliyor” dedi.

14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde yeniden milletvekili adayı olan Tüfenkci, Akçadağ ve Darende ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte ziyaretlerini gerçekleştiren Tüfenkci, “Bizim ana gündemimiz deprem. Depremde yıkılan evlerimizi, işyerlerimizi yeniden inşa etmek, Malatya’mızı yeniden ayağa kaldırma noktasında 14 Mayıs’ta sizlerden güçlü bir destek istiyoruz” dedi.

“MALATYA SAHİPSİZ DEĞİL, SAHİBİ VAR”

Tüfenkci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın depremden sonra 11 şehri ayağa kaldırma noktasında hem deprem bölgelerini ziyaret ettiğini hem de gerekli talimatları verdiğini ifade etti.

Depremin ardından şehrin planlamasının Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda çalışılmaya başlandığını kaydeden Tüfenkci, “Bazıları ‘sahipsiz Malatya’ diyor, her türlü de sahibi var. Algı oluşturmak iş yapmayanların işi haline geldi. İş yapamayanlar algı oluşturuyorlar. Bir yandan enkazların kaldırılması bir yandan konteyner ve çadır kentlerin altyapılarının oluşturulması bir yandan yeme-içmenin sağlanması bir yandan da yardımları organize etmek için çalışırken aynı zamanda şehrin planlanması, toplu konut ve köy evlerinin ihalelerinin tamamlanarak, yapımlarına başlanılması noktasında çalışmalar yaptık. 135 bin bağımsız bölümümüz yıkıldı. 17 bin esnafımızın dükkanı yıkıldı. Çarşılarımız yok oldu. Şimdi inşallah Malatya Büyükşehir Belediyemizin koordinasyonuyla çarşılarımızı güzel bir şekilde inşa edeceğiz. Bunu yaparken de kimsenin az bile olsa hak kaybına uğramaması için azami gayret göstereceğiz” diye konuştu.

“BUNLARA GÜVENİLİP ÜLKE TESLİM EDİLMEZ”

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin Türkiye açısından büyük önem taşıdığına dikkat çeken Tüfenkci, “Türkiye ile ilgili hesaplarını kapatamayanların 14 Mayıs’ı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın nezdinde ülkemizden hesap sorma, operasyon yapma alanı haline getirdiler. Amerika’sı, İsrail’i, Avrupa’sı Türkiye’deki seçime odaklanıyor. Çünkü Türkiye, üzerinde oyun oynanan, ‘emredersiniz’ diyen ülke modundan çıktı ve tam bağımsız bölge lideri olma noktasında güçlü bir ülke haline geldi. Türkiye yüzyılını inşa etme noktasında güçlü bir irade var. Eski Türkiye özlemini duyanlar, tekrar vesayet odaklarının gelmesini istiyorlar. Adam Van’da başka, Yozgat’ta başka işaret yapıyor. Neyine güveneceksin? Bu adamlara güvenip ülke teslim edilir mi? Cumhurbaşkanımız Van’da, Hakkari’de ne diyorsa İzmir’de de aynısını söylüyor. Samsun’da ne diyorsa Malatya’da da aynısını ifade ediyor. Cumhurbaşkanlığı yardımcılığına aday olduğunu ilan eden adam; Yozgat’ta bozkurt işareti yapıyor, Van’da PKK işareti yapıyor. Milletimiz bu kadar ferasetsiz değil, kimin kiminle iş tuttuğunu biliyor. Ben inanıyorum ki; milletimiz 14 Mayıs’ta bizi güçlü bir şekilde desteklediklerinde inşallah bizde dün olduğu gibi bugünde yarında diklenmeden, dik duruşumuzu sergileyeceğiz” dedi. 

Bakmadan Geçme