Başkan Polat, AK Parti Aday Adayı Taşdemir'i Ağırladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimler öncesinde AK Parti'den Milletvekili aday adaylığını açıklayan Cemal Taşdemir'i makamında ağırladı.Yeşilyurt Belediyesinin Yakınca'daki...

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimler öncesinde AK Parti’den Milletvekili aday adaylığını açıklayan Cemal Taşdemir’i makamında ağırladı.
Yeşilyurt Belediyesinin Yakınca’daki hizmet binasında gerçekleşen ziyarette Cemal Taşdemir’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Polat, ”1 Kasım’da yapılacak olan ve ülkemizi yakından ilgilendirecek olan Genel Seçimler öncesinde Ak Partiden aday adayı olan Cemal Taşdemir’i girdiği bu kutlu yolda başarılar diliyorum. Ülkemiz çok zor günlerden geçiyor, üst üste terör saldırılarıyla bir baskı altındayız. Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyulan bir dönemden geçmekteyiz. Terör saldırılarında şehitlik mertebesine ulaşan kahraman askerlerimize, polislerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi.
Ak Parti Milletvekili aday adayı Doç. Dr. Cemal Taşdemir ise, Belediye Başkanı Polat’ın göreve geldiği günden itibaren yaptığı hizmetleri takdirle karşıladığını belirterek, “Başkanımız Yeşilyurt için çok güzel hizmetler yapıyor, kendisini yürekten tebrik ediyorum. Fahri Kayahan Bulvarı’nda yaşıyorum bizim evimizin bulunduğu mahalleye yaptığı kaldırım ve diğer hizmetlerinden dolayı mahalle halkı adına kendisine teşekkür ediyorum ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme