Çalık, Çakır, Koca ve Özcan gıda toptancıları ile buluştu

AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Ahmet Çakır, Milletvekili Adayları İhsan Koca ve Ramazan Özcan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sezai Ertem'in ev sahipliğinde gıda toptancıları ile bir araya geldiler.

AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Ahmet Çakır, Milletvekili Adayları İhsan Koca ve Ramazan Özcan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sezai Ertem’in ev sahipliğinde gıda toptancıları ile bir araya geldiler.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İhsan Koca, “Bu seçim sadece bizim için milletvekili seçimi değil yada cumhurbaşkanlığı seçimi değil ülkenin geleceğinin belirleneceği Ahmet başkanımın da belirttiği gibi şimdiye kadar kazançların artarak devam mı edeceği yoksa bunların terkedilerek geriye mi dönüleceği yönünde yapılacak bir oylama seçimidir. İnşallah bu seçimlerde de ülkenin istikrarı Türkiye yüzyılının önünün açılması adına bizim talebimiz sizlerden desteğinizi bekliyoruz. Oylarınızı istiyoruz. Sayın cumhurbaşkanımıza desteklerinizi bekliyoruz. Sayın cumhurbaşkanımızın da elinin güçlü olması için arkasındaki halk desteğinin güçlü olması için mecliste güçlü bir şekilde istediğimiz kanunların yasal düzenlemelerin yapılabilmesi için bir oy cumhurbaşkanımıza bir oy AK Partiye diye desteklerinizi bekliyoruz.” Dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan, “14 Mayısı en çok önemseyen daha çok Türkiye de istikrarı Türkiye’de hem ekonomik anlamda hem sosyal anlamda hem siyasi anlamda istikrar bekleyen istikrarın mutlaka devamı konusunda da endişe duyan da iş dünyasıdır. İnşallah 14 Mayısta bu endişe ve kaygıların hepsini atlatacağız. Türkiye gerçekten 2001 yılında Ağustos ayında kurulmuş 2002 yılının Kasım ayında iktidar olmuş ama 21 yılda aralıksız gerçekten hızla dünyadaki bütün gelişmiş ülkelere paralel olarak büyüme hızının üstüne çıkmış bir performans sergiliyor ve büyük kazanımlar elde ediyor. Kesinlikle nitelikli büyüme dikkat etmeliyiz.” İfadelerini kaydetti.

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise şunları söyledi, “14 Mayıs çok zorlu bir dönem. Çok zorlu bir seçim. Hiçbirimizin ama hiç birimizin bu dönemde bir adım geri atma imkanı ve ihtimali yok. Refah seviyesinin yükselmesinden insan hakları ve özgürlüklerine kadar Türkiye’nin dünyada yeni konumlandırdığı yere kadar cumhurbaşkanımızın Türkiye’ye kat ettiği yol için bizim onun yolunda çalışma zorunluluğumuz var. Bu vesile ile benim hepinizden istirhamım 14 Mayıs için ne kadar tanıdığınız insan varsa bildiğiniz insan varsa deprem dolayısıyla şehir dışına gitmiş insanımız varsa bütün hepsini gerekirse siz kendi cebinizden karşılayarak onları alın getirin.”

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise şu şekilde konuştu; “Seçim süreçleri en çok esnafları ilgilendirir. En çok esnafın geleceğini ticaretini ekonomisini en çok bizleri ilgilendiriyor. Huzur ortamı istikrar ortamı güven ortamı ekonominin büyümesi haliyle ekonomiyi büyütmek için de ülkemizi bağımsız hale dönüştüreceksiniz. Gerçekten siyasi arenaya baktığımız zaman gri bir ortam oluşuyor. Ak ve karayı insanların seçemeyeceği bir boyuta getiriyorlar. O kadar iftiralar, o kadar sosyal medyadaki yalanlar bot hesaplar. Bot hesaplar dünyada Türkiye kadar dünyanın ortalamasının neredeyse 3 katına yakın bir de bot hesaplar var. Gerçekten gerçeği manipüle etmek yalanı yanlışı insanların zihnini bulandırma ve seçimi etkilemek  bunu çok rahat bir şekilde izliyoruz. Bugün Alman gazetelerde Amerika İngiltere gazetelerine baktığımız zaman özellikle Türkiye ile mücadele eden geçmişten beri bu mücadele sürüyor onların Recep Tayyip Erdoğan cumhur ittifakının gitmesi adına ne kadar büyük bir çaba içerisinde olduklarını net bir şekilde görebiliyoruz.”

Bakmadan Geçme